Bär det som en krona

Idag, 12.10, har ”Bär det som en krona” – en musikalisk berättarföreställning av och med Maria Udd premiär på Wasa Teater. Genom berättelser och musik av bl.a. Lisa Ekdahl, Mikael Wiehe, Lisa Nilsson och Bo Kaspers orkester framför Maria Udd en självbiografisk berättelse om hur vi kan ta oss genom kris och förlust och hitta tillbaka till vår lust att leva och skapa.

Pjäsen är ett samarbete med GLÖD. Vi har varit med och skapat konceptet. Glöd har också samarbetar med Wasa Teater genom att vi undervisat skådespelarna i självbiografiskt berättande. Det finns många olika sätt att använda berättande och GLÖD har många experter som kan hjälpa till att skapa och utveckla projekt. Det här är ett exempel på hur GLÖD kan bidra med sin expertis.

Har ni något ni vill utveckla eller vill bolla med oss? Här kan ni kontakta oss så kan vi diskutera vidare tillsammans!

Publicerad av GLÖD - Österbottens berättarcentrum

GLÖD - Österbottens berättarcentrum arbetar för muntligt berättande glokalt - med Österbotten som utgångspunkt, med norden som samarbetspart, med hela världen i sikte. Verksamhetsområden är muntligt berättande som konstform, pedagogisk metod, verktyg för socialt engagemang och verktyg för att förmedla kulturhistoria och livsberättelser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: