Digitalt berättarcafé på vändagen

Välkommen att tillbringa vändagen i gemenskap med andra i form av ett digitalt berättarcafé.

Slå dig ner skönt i favoritfåtöljen hemma, kanske med en varm kopp té i handen, dela med dig av och lyssna till berättelser under ledning av Annika Wiklund-Engblom och Lina Teir.

Vi lever i en utmanande tid och många känner sig isolerade och ensamma. Avsaknaden av fysisk kontakt är stor. Tillsammans kan vi göra tillvaron trevligare och genom att dela med oss och lyssna så skapar vi kontakt och en relation till varandra.

I vårt digitala berättarcafé möts vi avslappnat och tillåtande – alla kan och har något att berätta. Kanske vi även kan knyta nya vänskapsband.

Vi möts på Zoom söndag 14 februari kl 19.00. Anmäl ditt deltagande senast 12.2 kl 15.00 till berattarglod@gmail.com. Efter anmälan får du en länk till zoom-evenemanget.

Vi ses!

Publicerad av GLÖD - Österbottens berättarcentrum

GLÖD - Österbottens berättarcentrum arbetar för muntligt berättande glokalt - med Österbotten som utgångspunkt, med norden som samarbetspart, med hela världen i sikte. Verksamhetsområden är muntligt berättande som konstform, pedagogisk metod, verktyg för socialt engagemang och verktyg för att förmedla kulturhistoria och livsberättelser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: