Buen Camino – om att vandra till Santiago de Compostela

I samarbete medskådespelaren Susanne Marins erbjuder GLÖD – Österbottens berättarcentrum föreläsningen Buen Camino – om att vandra till Santiago de Compostela

2017 vandrade skådespelaren Susanne Marins från St Jean Pied de Port på franska gränsen, genom Spanien till katedralen i Santiago de Compostela. Det är den mest kända pilgrimsleden och kallas Camino Francés.

Nu delar hon med sig av sina personliga erfarenheter från vandringen, utmaningarna, insikterna, om det enkla livet längs vägen och alla inspirerande möten. Hon varvar berättelserna med sin egen musik och bilder från vandringen.

Den första halvan av föreläsningen är mer personlig och i den andra delen berättar hon om de praktiska förberedelserna inför vandringen och vad som konkret händer på vägen. Det finns också möjlighet till diskussion och frågor. Vill arrangören kombinera med t.ex. tapasservering så är det möjligt.

Nu är världen stängd för resor, men många har hittat ut i naturen och ägnat sig åt vandring längs lokala vandringsleder. Att vandra stillar vårt sinne och ger möjlighet till reflektion och återhämtning. Kom och låt dig inspireras av Susannes berättelse. Så småningom öppnar världen upp igen för resor och äventyr.

Föreläsningen erbjuds mars-november 2021 och kan bokas redan nu. Föreläsningens längd kan anpassas till evenemangets upplägg. Vid behov är det möjligt att föreläsningen hålls utomhus, så länge vädret tillåter.

För förfrågningar och bokning ta kontakt med Susanne Marins sussiemarins@gmail.com

Publicerad av GLÖD - Österbottens berättarcentrum

GLÖD - Österbottens berättarcentrum arbetar för muntligt berättande glokalt - med Österbotten som utgångspunkt, med norden som samarbetspart, med hela världen i sikte. Verksamhetsområden är muntligt berättande som konstform, pedagogisk metod, verktyg för socialt engagemang och verktyg för att förmedla kulturhistoria och livsberättelser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: