Heiman-berättelser om pappor och fäder

Uppmärksamma farsdag tillsammans med GLÖD – Österbottens berättarcentrum.

På farsdag, söndag 8.11 kl 19.00 ordnar GLÖD ett digitalt evenemang via tjänsten Zoom. Ann-Luise Bertell och Lina Teir samtalar och berättar om pappor och fäder – med utgångspunkt ur Bertells roman Heiman. Det öppnas även upp för inkluderande story-sharing på temat fäder och faderskap. Programmet riktar sig till pappor, mammor, söner, döttrar – intresserade av berättelser och berättande.

Evenemanget är gratis, men kräver förhandsanmälan. Anmäl dig senast 8.11 kl. 18.00 till berattarglod@gmail.com. Du kommer då att få instruktioner och en länk till zoom-evenemanget skickat till din mailadress. Evenemanget ordnas som en del av Svenska veckan digitalt (www.svenskaveckan.fi) och LitteraTur & Retur 2020 programmet.

Publicerad av GLÖD - Österbottens berättarcentrum

GLÖD - Österbottens berättarcentrum arbetar för muntligt berättande glokalt - med Österbotten som utgångspunkt, med norden som samarbetspart, med hela världen i sikte. Verksamhetsområden är muntligt berättande som konstform, pedagogisk metod, verktyg för socialt engagemang och verktyg för att förmedla kulturhistoria och livsberättelser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: