GLÖD deltar i Berättarfestivalen i Skellefteå

Berättarfestivalen i Skellefteå har genomförts årligen sedan starten 2009. I år arrangeras festivalen 12-18 oktober 2020 och målsättningen är densamma som den alltid varit: att i samverkan med många andra aktörer skapa en vecka fylld med berättarkraft och lyssnarglädje. Huvudarrangör för Berättarfestivalen är Nordiskt Berättarcentrum, en avdelning på Västerbottensteatern. 

16 oktober deltar Lina Teir i festivalens program, kl 16.00 med delar ur musik- och berättarfestivalen I tregålin och kl 20.00 som en av deltagarna i Story Fight Night.

Läs mera om festivalen här: https://berattarfestivalen.se/

Publicerad av GLÖD - Österbottens berättarcentrum

GLÖD - Österbottens berättarcentrum arbetar för muntligt berättande glokalt - med Österbotten som utgångspunkt, med norden som samarbetspart, med hela världen i sikte. Verksamhetsområden är muntligt berättande som konstform, pedagogisk metod, verktyg för socialt engagemang och verktyg för att förmedla kulturhistoria och livsberättelser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: