GLÖD önskar dig en skön sommar

Vad roligt att du har hittat till vår nya hemsida!

GLÖD startade sin verksamhet under våren och trots en coronapandemi som la käppar i hjulet för många, inte minst inom kulturbranchen, så hittade GLÖD vägar att rivstarta sin verksamhet. Vem hade trott att vår verksamhet skulle starta virtuellt – muntligt berättande handlar ju trots allt så mycket om det personliga mötet.

Men nu har vi en vår bakom oss med webinar i muntligt berättande, digital berättarcafé-ledarutbildning, digital Zoomfest tillsammans med våra nordiska samarbetspartners och sist men inte minst en mycket uppskattad TRUBBEL serie – som utvecklades till att våra följare ville bidra med egna berättelser. Se alla berättelser på vår Youtube-kanal.

Utöver detta har vi under våren hunnit lägga grunden för hur vår verksamhet kommer att se ut framöver, startat samarbete med flera arbisar, MI;n och vuxeninstitut i Österbotten som till hösten erbjuder Berättarcafé-verksamhet. Det är mycket spännande projekt och verksamhetsidéer på gång.

Nu önskar vi på GLÖD dig en fin och skön sommar, med förhoppningsvis stunder av spännande berättelser. Vi ses igen i höst!

Publicerad av GLÖD - Österbottens berättarcentrum

GLÖD - Österbottens berättarcentrum arbetar för muntligt berättande glokalt - med Österbotten som utgångspunkt, med norden som samarbetspart, med hela världen i sikte. Verksamhetsområden är muntligt berättande som konstform, pedagogisk metod, verktyg för socialt engagemang och verktyg för att förmedla kulturhistoria och livsberättelser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: